UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA “ŽUTKO”

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt podaci: koordinator Ozren Maršić
mobitel 091/6300470

Za više informacija o Školi košarke Split, univerzalnoj sportskoj školi Žutko ili mini basketu, upisima i treninzima, na raspolaganju je i tajništvo kluba
tel: 021 361 111
mail info@kk-split.com
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA “ŽUTKO”

KK Split s ponosom Vam predstavlja – univerzalnu sportsku školu “Žutko”

Zašto?

Zbog djece i njihovog pravilnog razvoja. Osnovni cilj je da djeci predškolske dobi i mlađe školske dobi usadimo ljubav prema sportu i na taj način utječemo na razvoj temeljnih psiho-motoričkih spobonosti. “Žutko” se zasniva na igri, upoznavanju osnova raznih sportova, indvidualnom pristupu svakom djetetu, a nakon završenog programa djeca dobijaju iskustva u raznim sportovima i na taj način se bez problema mogu uključiti u treniranje sporta, koji im najviše odgovara.

Kako?

Radimo prema znanstvenim načelima, a to znači svestrani razvoj u najmlađoj dobi i postupno usmjeravanje prema sportovima kod djece mlađe školske dobi. Program rada baziran je na vježbama bazičnih sportova (atletika, gimnastika, borilački sportovi…) te na vježbama loptačkih sportova (košarka, nogomet, rukomet, odbojka…). Posebnu pozornost obraćamo na razvoj osnovnih djetetovih sposobnosti, socijalizaciju, učenje ponašanja u sportu, stvaranju natjecateljskog duha, zdravoj prehrani, brizi o vlastitom tijelu i osobnoj higijeni…

Kada?

Treninzi se odvijaju tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) u novoj dvorani u sklopu dvorane KK Split na Gripama. Termini održavanja su od 17 do 19 sati, a program je prilagođen djeci od 3 do 9 godina. Treninzi su u trajanju od 45 minuta. Radimo u dvije grupe, i to za djecu od 3 do 6 godina te za djecu od 7 do 9 godina. Početak rada univerzalne sportske škole “Žutko”, koja se održava u sklopu rada mlađih kategorija KK Split, je 6. studenog 2017. godine.

Tko?

Na treninzima će uvijek biti dva trenera s visokom stručnom spremom, program treninga vodi prof. Luka Škeva, a u goste će nam često dolaziti poznati splitski sportaši iz raznih sportova. Tijekom cijele godine u planu su posjete raznim sportskim natjecanjima kako bi se polaznici još pobliže upoznali sa sportovima.

Svi polaznici “Žutka” automatizmom postaju članovi KK Split.

Cijena programa za prvu sezonu djelovanja je promotivnih 150 kuna mjesečno s tim da je prvi tjedan besplatan kako bi se djeca i roditelji upoznali s radom naše univerzalne sportske škole “Žutko”.

Sve informacije na mobitel 091/6300470 (koordinator Ozren Maršić) ili u prostorijama KK Split na Gripama te na facebooku KK Split službena/official.

DOĐITE, VIDITE, BUDITE S NAMA I UŽIVAJTE U SPORTU

TRENINZI

  • dvorana KK Split na Gripama
  • svi sportovi
  • rad u grupama
  • za djevojčice i dječake od 3 do 9 godina

TERMINI

  • ponedjeljak, srijeda i petak u 9, 17 i 18 sati

KONTAKT

  • trenerica Karla Magzan M. 091 9409568

Karakteristike

Plaćanje Naplata
Ponuda i usluge Dječja sportska škola
Sport Košarka

Lokacija

- Split, 021 Splitsko-dalmatinska
Slobode ul. 16B, 21000 Split
Geografske koordinate: (43.5102227, 16.4499087)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt