Dječja sportska škola Loptica

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt podaci: DRUŠTVO LOPTICA Put stanova BB, 23000 Zadar, Hrvatska +385 98 685 502 lopticazd@gmail.com
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

Dječja sportska škola Loptica

Naš je cilj osigurati kvalitetan i kompletan  razvoj Vašeg djeteta. Odlikujemo se nastavnim programom građenim kroz 15 god iskustva, modernim odgojnim metodama i individualnom pristupu.

STRUČNI KADAR

Naši treneri redom su pedagozi, kineziolozi nakon završenog fakulteta dodatno educirani za rad sa malom djecom.
Mlada osoba koja se bavi educiranjem djece u sportu mora biti prije svega pedagog a onda sportaš, profesor i na kraju trener. Svaki kineziolog koji dođe u Lopticu prije svog osamostaljivanja za daljnji rad, obavezan je pohađati praktičnu edukaciju u trajanju od 15 mjeseci, zajedno sa već iskusnim kineziologom. Jedino na taj način može stjecati novo iskustvo, a koje mu u praksi i praktično prezentira cjelokupan i iskusan tim ljudi koji se individualno brine o svakom djetetu u njegovom vježbanju.

Uz veliki broj djece (koji je sve veći iz godine u godinu), najveća vrijednost Loptice je upravo kvalitetan kineziološki kadar koji u konačnici postaje prepoznatljiv i cijenjen.
Udruga raspolaže sa 7 diplomiranih kineziologa što daje jednu sigurnost i kontinuitet kvalitete, što su prepoznala djeca naši vjerni članovi udruge a i njihovi roditelji.

POVIJEST LOPTICE

Kroz radno iskustvo u radu sa djecom predškolske dobi uvidjeli smo na veliko pomanjkanje i veliki nedostatak sportsko rekreativnih aktivnosti za najmlađu dob djece.

Nakon edukacije u Zagrebu i preseljenja u Zadar 2002. godine odlučili smo osnovati udrugu za sport i rekreaciju Loptica koja se bavi isključivo edukacijom u sportu i to najmlađih predškolaca .

U to vrijeme a i danas, najveći problem koji se postavlja pred Lopticu je pronalazak kvalitetno educiranog kadra koji će u svakom trenutku prepoznati kako potrebe, tako i psiho fizičke karakteristike djece u dobi od 4- 7 godina.

Udruga ima veliku sreću, što su njezini začetnici početak svoje radne karijere započeli u dječjem vrtiću Vjeverica davne 1999. godine, prvim sportskim vrtićem u Hrvatskoj , sa njihovim stručnjacim naši osnivači poslovno surađuju i danas.

2017.godina

Nakon 15 godina rada u Zadru, okupljamo oko 200 tinjak djece koji redovno pohađaju dječju sportsku školu.

Na našu radost i zadovojstvo veseli uz povratnu informaciju od njihovih roditelja djeca, sportaši nestrpljivo i veselo isčekuju svaki "novi" trening.

Svakim danom iz našeg kreativnog tima izlaze nove ideje i nova postignuća, trenutno zajedno radimo na organiziranju ŠKOLE ROLANJA, ŠKOLE BICIKLIZMA TE ŠKOLE SKEJTANJA.

  • Dječja sportska škola okuplja djecu pretežno predškolske dobi.
  • Sportske aktivnosti se baziraju na programu složenog od elemenata 15 različitih sportova i 60-tak igara.
  • Našim motom "igrom do sporta" želimo djeci približiti igru i vratiti onu igru koju svi poznamo od davnina.
  • Kroz naš program ne učimo djecu porazu ili pobjedi , učimo ih kako podnijeti poraz te kako se sportski i ljudski ponašati kada pobijeđujemo!!
  • Smišljamo sportske igre u kojima nema gubitnika. Dijete kada ispadne iz igre, odmah se uključuje sa novom ulogom i sudjeluje do kraja igre.
  • U igri sudjeluju djeca svih uzrasta, stariji pomažu mlađima te se uče toleranciji i različitosti.

Karakteristike

Plaćanje Naplata
Ponuda i usluge Dječja sportska škola
Sport Biciklizam, Rolanje / koturanje, Skijanje, Streljaštvo / streličarstvo

Lokacija

- Zadar, 023 Zadarska
Put stanova BB, 23000 Zadar
Geografske koordinate: (44.1133317, 15.2398009)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt