Sportska škola Sporti

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt mob 095 8846 995
email info@sporti.hr
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

Športska škola “Sporti” je sportska Udruga građana osnovana 2006. godine s ciljem učenja djece predškolske i mlađe školske dobi (djeca os 3,5 do 10. godina starosti) osnovnim oblicima kretanja, skakanja i bacanja, a sve u svrhu unapređenja njihovog zdravstvenog stanja u kasnijim fazama rasta i razvoja.

Djetinjstvo, živa uspomena u nama na dane provedene u igri i veselju, je ono što proživljavamo i kao odrasli ljudi.

Naša motivacija je bezbrižno djetinjstvo i radost u igri Vaše djece.

Djeci pružamo uzbudljivo kretanje zanimljivost svaki sat i atraktivnost primjene prenesenog znanja u njihovoj svakodnevnici. U ovom slučaju to podrazumijeva ispravno učenje i adekvatnu primjenu stečenih motoričkih znanja tjelesnih kretnji.

Naša karakteristika nije sport, vježbanje i natjecanje.

Naš potpis je tjelesni odgoj kao dio općeg odgoja i prva karika u sustavu sretnog i svestranog odgoja i obrazovanja djeteta.

Program Športske škole provodi se po načelu preliminarne (djeca predškolske dobi, od 3,5 godina do polaska u školu) i univerzalne športske obuke (djeca od 1.-4. razreda OŠ) kao obogaćeno tjelesno vježbanje (usvajanje elementarnih znanja bazičnih oblika kretanja i sportova).

Roditelji, na Vama je da djecu usmjerite ka tjelesnoj aktivnosti, a na nama je da djecu potaknemo kako bi prvo zavolili, a poslije usavršavali i održavali vrednote tjelesnog odgoja te ispravnog vježbanja koje se manifestira kroz sportske aktivnosti.

Ne očekujte od nas preranu selekciju u svrhu “stvaranja” vrhunskog sportaša, mi smo prvo za igru jer …
“Igra je sredstvo života i kako dijete odgajamo u igri, tako će ono ostati i biti kasnije u životu.” Aristotel

Sa stečenom tjelesnom naobrazbom djeca imaju mogućnost nastavka daljnjeg obrazovanja u domeni bilo kojeg sporta za koji se oni odluče u okviru nekog sportskog kluba ili se rekreativno posvetiti bavljenju sportom u funkciji održavanja i poboljšanja funkcionalnih sposobnosti organizma.

POVIJEST ŠKOLE
Športska škola “SPORTI” je institucija koja objedinjuje odgoj i obrazovanje, igru, tjelesno vježbanje i sport radi postizanja sklada između mogućnosti, želja i dužnosti koje se javljaju, nasljeđuju, postavljaju “nameću” tijekom rasta i razvoja svakog pojedinca.

Projekt škole nastao je prema iskustvima i poticajima starijih kolega iz struke, koji su otvorili vrata, pokazali i obučili nas kako se radi s djecom te usmjerili ka nepresušnom izvoru želje za radom i dokazivanjem, volji za poslušnošću i iskazivanju ljubavi prema svakoj pozitivnoj smjernici.

“Sporti” je registriran kao sportska Udruga školske godine 2005./2006. za provođenje kratkog sportskog programa namijenjenoga djeci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (djeca od 3,5 godina do 10. godina starosti) s ciljem dopune tjelesnog kretanja djece izvan obrazovnih institucija (vrtića i škola).

Prvotno je svoj brend odgoja i obrazovanja razvijala pod imenom Udruga za sportsku obuku i rekreaciju “Valerija Stanić”, da bi 2008. godine na inicijativu svojih malih polaznika promijenila ime u “Sporti” Športska škola, radi bolje prepoznatljivosti.

Uspješan planski sustav provodi se iz godine u godinu, jer naši polaznici uvijek s treninga odlaze doma tako da kažu: “Vidimo se za dva dana”!

Karakteristike

Plaćanje Naplata
Ponuda i usluge Najam terena, Dječja sportska škola, Dječji rođendani, Najam prostora za privatnu zabavu
Sport Mali nogomet (futsal), Fitness

Lokacija

Zagreb - Maksimir, - Zagreb, 01 Zagreb i zagrebačka
Maksimirska cesta 129/6, Zagreb
Geografske koordinate: (45.8222947, 16.0276938)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt