Play2day

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt
Kontakt podaci: tel.
091 563 1715

email
info@play2day.hr
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

Sportaonica - Play2day

Spontana igra i kretanje su dvije vrlo važne potrebe mališana tijekom njihova odrastanja. Kako je danas sve manje prostora za to, organizirana sportska aktivnost kao što je univerzalna sportska škola, odlična je prilika za druženjem i stjecanjem novih sportskih vještina. Sport u predškolskom i ranom školskomu uzrastu treba biti ispunjen igrom, maštom, pun kreativnosti i emocija. Djeca kroz sport razvijaju samostalnost, lakše sklapaju prijateljstva i poboljšavaju sposobnost koncentracije.

Kad svakodnevni boravak u vrtiću ili školi završi, vrijeme je za igranje i zabavu kroz sport.

Sportaonica je univerzalna sportska škola za djecu svih uzrasta. Program provodimo u našem prostoru veličine 1800 m2 u Zagrebu. Prostor je opremljen svim potrebnim rekvizitima i dovoljno je velik da u njega stane i bazen. Provodimo kreativan, drugačiji i edukativan program igraonice koji potiče mališane u predškolskoj i školskoj dobi na kretanje i aktivno učenje kroz igru i sport. Suradnja s odgajateljima u vrtićima i stručnim timovima dovela je do nove metodike učenja. Mi smo ekipa kineziologa s više od 10 godina iskustva igranja, zabave i sportskog druženja s djecom svih uzrasta. Kroz mnogobrojne edukativne i tematske igre bez ispadanja i s ciljem kretanja, zabave, smijeha i igre upoznajemo naše sportaše s osnovnom motorikom 15–ak sportova.

Na svakom satu vježbanja dva educirana kineziologa iz našeg tima vode i prate aktivnosti svih polaznika kako bi osigurali individualan pristup.

Gimnastika, atletika, odbojka, nogomet, košarka, rukomet, koturaljkanje, orijentacijsko trčanje, kuglanje, aerobic, ritmička gimnastika, sportsko penjanje, dio borilačkih sportova, hokej te tenis su sportovi koji nam pomažu u svakodnevnom igranju s djecom kako bi im osigurali pravovremeni razvoj motoričkih sposobnosti u njihovom djetinjstvu.

https://www.play2day.hr/cjenik/ 

Karakteristike

Plaćanje Naplata
Ponuda i usluge Najam terena, Dječja sportska škola, Dječji rođendani, Najam prostora za privatnu zabavu
Sport Mali nogomet (futsal), Nogomet, Košarka, Tenis, Rukomet, Odbojka, Hokej na ledu, Atletika, Gimnastika, Kuglanje, Planinarenje / penjanje, Rolanje / koturanje

Lokacija

Zagreb - Novi Zagreb - istok, - Zagreb, 01 Zagreb i zagrebačka
Havidićeva ulica 24, 10020 Zagreb
Geografske koordinate: (45.7605575, 16.0049628)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt