Sportska škola Olimpići

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt
Kontakt podaci: +385 98 9424 186 Dalibor +385 91 6164 040 Martina (zvati između 9 i 13 sati) Za rođendane: +385 95 864 1921 Željka Email: info@olimpici.net
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

Sportska škola Olimpići provodi univerzalni sportski program (verificiran od MZOS-a) za djecu od 7 do 10 godina, ali i za mlađe, od 4 do 6 godina te najmanje od 2.5 do 3.5 godine.

Šestorica entuzijasta, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom svakodnevno uvode djecu u više od 15 sportova stvarajući od njih nove pobjednike.

Pobjednike?! Ne svjetske i europske prvake, nositelje rekorda, već sretnu djecu koja su pronašla sebe u sportu i savladala prepreke i znanja za koje možda nisu niti mislila da mogu.

Tako smo krajem prošle školske godine ponovno ispratili dvadesetak novih sportaša u njihove klubove u kojima su se zasigurno pronašli i u kojima će se zadržati.

Što sve radimo?

  • Osim 18 sportova pomoću kojih postavljamo temelje i razvijamo raznolikosti, raspolažemo s preko 80 različitih igara koje su oblikovane prema dobi i sposobnostima. Napominjemo da su to igre u kojima svi mogu pobijediti (naravno uz kvalitetno vođenje trenera).
  • Organiziramo vježbanje za roditelje u vrijeme naših treninga.
  • Olimpići su poznati i po jednoj od najboljih škola plivanja, u kojoj na bazenu, uz pomoć četiri trenera, djeca proplivaju kroz 4 do 8 treninga (a neki i brže).
  • Program za najmlađe (od 2.5 do 3.5 g.) je definitivno naša perjanica rada sa djecom. S ovim uzrastom malo tko u svijetu sporta zna i može raditi.
  • Najbolji tematski i naučni izleti, triatloni i pentatloni kroz koje stvaramo naviku provođenja slobodnog vremena u prirodi, ali i aktiviramo roditelje pa i cijele obitelji također su jedno od naših brojnih aktivnosti.
  • Provodimo najbolje i najraznovrsnije ljetne sportske kampove u Hrvatskoj, koji uključuju preko 20 sportova unutar 5 dana.
  • Posjećujemo sportske klubove kroz koje upoznajemo djecu sa sportovima koje nemaju priliku vidjeti svaki dan, što može biti izvrsna motivacija koja će utjecati na napredak i postignuća u njihovoj budućoj sportskoj karijeri.

Što ne radimo?

  • štafete, zastarjeli model natjecanja koji često možete vidjeti u raznim sportskim programima, vrtićima i školama, u kojem djeca više čekaju na red nego što vježbaju;
  • igre u kojima djeca čekaju, ne dolaze do izražaja ili ispadaju (duže od 1 min);
  • sjedimo na treningu.

Koliko smo puta čak i na fotografijama različitih sportskih klubova, akademija i škola vidjeli da treneri za trajanja treninga sjede. Naši treneri gotovo uvijek izlaze znojni, što puno govori o njihovoj predanosti radu.

Za kraj, kada sagledate naših posljednjih 10 godina rada primijetit ćete da su Olimpići generator trendova na području sporta za djecu, a što je rezultat kvalitetnog kadra i konstantnih edukacija.

Lokacije pronađite ovdje.

Karakteristike

Plaćanje Naplata
Ponuda i usluge Dječja sportska škola, Dječji rođendani
Sport Plivanje / daljinsko plivanje, Biciklizam, Gimnastika, Judo, Mačevanje, Planinarenje / penjanje, Skijanje

Lokacija

Zagreb - Trešnjevka - jug, - Zagreb, 01 Zagreb i zagrebačka
Rudeška cesta 169a, 10000 Zagreb
Geografske koordinate: (45.7914118, 15.9141082)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt