Udruga za sport i rekreaciju Balonko

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt
Kontakt podaci: Adresa: Višnje Stahuljak 7, 10000 Zagreb Mob: 098 962 53 29 E-mail: balonko.sport@gmail.com
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

Udruga za sport i rekreaciju Balonko

Udruga za sport i rekreaciju Balonko je osnovana u svibnju 2014. godine s ciljem promicanja, razvitka, unapređenja i očuvanja zdravlja i zdravog života kod djece predškolske i mlađe školske dobi.

Predsjednik i osnivač udruge je profesor kineziologije Igor Musulin. Djelujemo pod imenom Dječja sportska škola Balonko.

Naša osnovna djelatnost je provođenje sportskih programa za djecu od 3-11 godina.

Program za djecu od 3-11 godina

Kroz naš program djeca će se susresti sa širokom lepezom od 20-tak različitih sportova (atletika, sportska gimnastika, ritmička gimnastika, aerobik, košarka, nogomet, odbojka, rukomet, tenis, badminton, hokej, boćanje, kuglanje, golf, orjentacijsko trčanje, streličarstvo, ragbi, stolni tenis, judo, hrvanje...).

Bogatstvo našeg programa je veliki broj igara koje su prilagođene sposobnostima i dobi svakoga djeteta. Kroz stručno osmišljenu i organiziranu igru uvodimo dijete u svijet sporta. Upravo kroz igru svako dijete dolazi do izražaja. Igre su koncipirane na način da nema čekanja na red, ispadanja, sjedenja na klupi i pojedinačnih pobjednika. Jako je važno da djeca ove dobi u puno više slučajeva iskuse pobjedu nego poraz. Za to se brinu naši treneri koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom.

Treneri su također fizički aktivni kao i djeca, što je najbolji pokazatelj njihove predanosti radu. Vježbanje se provodi 2x tjedno po 1h. Na svakom treningu su dva kineziologa tako da uspijemo posvetiti dovoljno pažnje svakom djetetu. Upravo ova socijalna komponenta je ono po čemu se razlikujemo od drugih, jer naši treneri su i mame, tate, dadilje, psiholozi, pedagozi, klaunovi, a naposljetku stručnjaci uz koje će se vaše dijete osjećati ugodno i sigurno. A to je ono čemu težimo, da dijete dolazi i odlazi sretno i veselo s treninga.

Karakteristike

Plaćanje Naplata
Ponuda i usluge Dječja sportska škola
Sport Mali nogomet (futsal), Nogomet, Košarka, Tenis, Rukomet, Odbojka, Hokej na ledu, Atletika, Badminton, Boćanje, Gimnastika, Golf, Hrvanje, Judo, Kuglanje, Rugby, Stolni tenis, Streljaštvo / streličarstvo

Lokacija

Zagreb - Trešnjevka - sjever, - Zagreb, 01 Zagreb i zagrebačka
Višnje Stahuljak 7, 10000 Zagreb
Geografske koordinate: (45.802076, 15.9406199)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt