NC Stenjevec

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt nogometni termini:
+385 99 261 8818
+385 98 163 4894

nogometna akademija:
+385 98 642 508

dječji rođendani:
+385 98 163 4894
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

NC Stenjevec nalazi se na površini od 2000 četvornih metara u srcu poslovne zone zapad u Zagrebu (kod stare Samoborske iza Stenjevačke crkve prema Zagrebačkoj aveniji), gdje vas očekuju potpuno opremljeni malonogometni tereni izgrađeni po najstrožim i najsuvremenijim standardima.

Ne sumnjamo da ćete se igrajući mali nogomet kod nas osjećati sjajno i uživati sa svojim prijateljima i kolegama. U proljeće i ljeto igra se vani također na travnatoj podlozi, na igralištima omeđenim visokom ogradom i reflektorima.

Mali nogomet se igra u najsuvremenijoj zračnoj dvorani koju je talijanska kompanija Poletti projektirala da održava točno određenu vlagu i temperature te uvjete idealne za nogometnu igru.

Za vašu potpunu udobnost osigurali smo četiri moderno uređene svlačionice s 20 tuševa koje će se pobrinuti da se osjećate svježe prije i nakon odigravanja svake utakmice.

Naše osoblje sa zadovoljstvom će voditi računa o tome da se Vi i vaša momčad u svakom trenutku boravka u Nogometnom centru Stenjevec osjećate ugodno.

U kompleksu NC Stenjevec nalaze se sportski club house u kojem se možete odmoriti nakon igranja uz osvježavajuća pića i sendviče i u kojem možete pratiti sve najnovije sportske događaje na našim plazmama te kako igraju vaši prijatelji i kolege, budući da staklena stjenka iz caffe-a pruža pogled na nogometne terene.

Uz sve naše primarne usluge nudimo i usluge oglašavanja unutar i izvan prostora dvorane gdje se nalaze prostori predviđeni za oglase.

Osigurajte sebi i vašoj kompaniji primijećenost na vidljivom mjestu unutar ili izvan (uz samu ulicu) centra gdje svaki tjedan dolazi više od 5.000 korisnika centra, veliki broj poduzeća, managera, obrtnika i ostalih nogometnih prijatelja i rekreativaca.

Zbog velikog interesa molimo Vas da nas kontaktirate što ranije!

Prednost pri rezervaciji imaju klijenti koji imaju godišnje i mjesečne ugovore najma.

Uvjeti za popunjavanje termina su telefonski dogovor i ugovaranje termina, zatim plaćanje avansom prema predračunu na žiro račun.

Naša usluga organizacije rođendana uključuje siguran i izrazito čist prostor, korištenje nogometnih terena ( prostiru se na 1500m2 i izrađeni su od umjetne trave koja je među najkvalitetnijim i najsigurnijim travama na svijetu), napuhani dvorac za skakanje ili tobogan za veselo spuštanje, igre po želji slavljenika ( mini nogomet, veliki nogomet, graničar, mini tenis, hulahop, lopte za štafete i skakanje, boćanje, cirkuski dvorac za igranje skrivača, igre balonima, plesanje, crtanje, loptanje, lovice… ).

U sklopu našeg centra djeluje Nogometna akademija Šimić  pod vodstvom UEFA licenciranih trenera. Za sve informacije vezane uz školu nogometa molimo zovite na broj 098 642 508 (voditelj akademije Zoran Santrač).

Sva djeca koja pohađaju nogometnu školu osim nogometnog znanja dobivaju i druge pogodnosti (sudjelovanje u nogometnim ligama i turnirima, sportska oprema, odlazak na nogometne kampove, razne sportske događaje itd.).

Karakteristike

Ponuda i usluge Najam terena, Dječja sportska škola, Dječji rođendani
Sport Mali nogomet (futsal), Nogomet

Lokacija

Zagreb - Stenjevec, - Zagreb, 01 Zagreb i zagrebačka
Nogometni centar Stenjevec, Stenjevec ulica, Zagreb, Hrvatska
Geografske koordinate: (45.80954939999999, 15.884430299999963)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt