Sportski centar Oranice

0.00 ( ocijenjeno 0 puta )
Kontakt tel 01 38 83 733
mob 091 386 4478
info@oranice.com
Vlasnik objekta
Resportivo (171)
0.00 ( ocijenjeno 0 puta )

Opis

Sportski centar ORANICE nalazi se u zapadnom dijelu grada Zagreba, Oranice 128, u naselju ŠPANSKO-ORANICE, na izuzetno pristupačnoj lokaciji.

Davne 1997. u mjesecu travnju započela je naša sportska avantura koja traje i danas. 21 godina postojanja, više od 2 desetljeća kroz koja su prošla i ostala mnoga zadovoljna lica rekreativaca, dokaz su da je ovo Sportski Centar s dušom koji vas nikad neće iznevjeriti na vašem fit putovanju. Danas se protežemo na više od 700 kvadrata zatvorenog prostora u kojem se nalazi Club Caffe, teretana, dvije dvorane za grupne fitness programe. U moderno uređenom prostoru našeg centra na raspolaganju su vam ženska i muška garderoba s tuš kabinama i podnim grijanjem.

ZADOVOLJSTVO naših članova proizlazi iz široke palete sadržaja i programa koji nudimo, moderno opremljenog prostora, kao i ugodnog ambijenta našeg Club Caffea i terase okružene zelenilom gdje se zaboravljaju sve brige. Stoga neprestano osluškujemo potrebe naših članova, nastojimo uvijek biti u toku s trendovima i obogatiti našu ponudu te osuvremeniti naš prostor. Proširujemo sadržaje i programe, educiramo naše instruktore… ujedno vam nudimo i niz POGODNOSTI i AKCIJA koje vam omogućuju pristupačnost naših sadržaja i programa.

Osim lokacije, ugodnog i čistog ambijenta, raznolike ponude sadržaja za cijelu obitelj, nudimo vam ono najvažnije – osjećaj sreće i zadovoljstava kojeg nosite sa sobom.

Hvala vam što vašom pozitivnom energijom naš centar učinili posebnim!

VELIKO HVALA svima VAMA koji ste omogućili da trajemo preko 20 godina! Zbog vas smo to što jesmo – sportski centar s dušom!

Karakteristike

Ponuda i usluge Najam terena, Organizacija lige
Sport Mali nogomet (futsal), Tenis, Fitness

Lokacija

Zagreb - Stenjevec, - Zagreb, 01 Zagreb i zagrebačka
Oranice 128, Zagreb
Geografske koordinate: (45.8030157, 15.9082831)
Napomena: Lokacija na karti možda nije potpuno precizna

Komentari

Ocjene i recenzije

Ocjena

Brzo. Jednostavno. Besplatno.

Dodaj i objavi svoj objekt ili objekt u susjedstvu.

Dodaj novi objekt